Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Haftası Başladı!

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü öğrencileri, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı oryantasyon programına 1 Eylül Pazartesi günü coşkulu bir törenle başladı. Genel Müdürümüz Aykut Davut Öktem, yeni eğitim-öğretim sezonunun açılışında öğrencilerimizi ve velilerimizi karşılayarak, güzel dilek ve başarı dolu bir yıl diledi.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti ve ardından öğrencilerin sınıf öğretmenleri eşliğinde sınıflara alınmasıyla son buldu.
Yükseliş ailesine yeni katılan öğrencilerin okulu tanıması, uyum sağlaması, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla kaynaşabilmesi amacıyla gerçekleştirilen oryantasyon programında, tatil boyunca arkadaşlarından ve öğretmenlerinden uzak kalan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Yeni eğitim-öğretim yılında uygulanacak program hakkında da bilgi verildi. Ayrıca okula yeni başlayan ya da sonradan gelen öğrencilere çevre tanıtılarak okulun işleyişi, disiplin kuralları, sosyal, eğitsel ve kültürel etkinlikler hakkında detaylar paylaşıldı.
Öğrenciler, öğretmenlerin düzenlediği çeşitli etkinliklerle oryantasyon programının ilk gününü keyifle tamamladılar. Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü olarak tüm öğrencilerimize başarılı ve dolu dolu bir eğitim yılı diliyoruz!