Bulunan Sonuç İçin Başlık ve Bağlantı Bulunan Sonuç İçin Açıklama

Yükseliş Koleji Online Sınav Yönergesi

YÜKSELİŞ ONLİNE SINAV YÖNERGESİ

1.       Online sınav K12 uygulaması üzerinden yapılacaktır.

2.       Online sınavı sadece öğrencilerimizin kullanıcı hesapları üzerinden yapabileceklerdir. Veli kullanıcı hesapları ile giriş yapılamamaktadır.

3.       K12 uygulamaları olmayan öğrencilerimiz appstore, Google play’a girip K12 uygulamasını indirmeleri gerekmektedir, veya masaüstü ve laptop bilgisayarlar vasıtası ile  https://yukselis.k12net.com/ sitesinden giriş sağlanmaktadır.

4.       Öğrencilerimiz indirmiş oldukları K12 uygulamalarına kurumumuz tarafından daha önce vermiş olduğumuz kullanıcı adı şifreleri ile giriş sağlayacaklardır. Kullanıcı hesapları olmayan öğrencilerimiz bağlı bulundukları okul idarecileri ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

İlkokul 8.sınıf sınav tarihi 30.05.2020

6.       K12 uygulaması açıldıktan sonra sınava “ Ödevler” bölümünden sınav tarihi gelmiş öğrencilerimiz sınava başlayabileceklerdir.

7.      Sınav 30 Mayıs 2020 Saat 15.00'da başlayıp  31 Mayıs 2020 00.00'da sona erecektir. Öğrencilerimiz bu zaman diliminde istediği zaman sınava girebileceklerdir. Sınav başladığı andan itibaren sınav süresi kadar sınavda kalacaklardır ya da önce bitirmiş iseler sınavı sonuçlandırabilecekler.

8.      Sınav sonuçları;

İlkokul  01.06.2020 günü açıklanacaktır. Sonuçları K12 uygulaması üzerinden göreceklerdir.

9.      Sınav süreleri aşağıda verilmiştir. Şimdiden başarılar dileriz.

Sınav süreleri;

8.sınıf 155 dakika